vraag bij mc-creaties uw gratis offerte

Badkamermeubelen

 

In de badkamer is een passend badkamermeubel geen overbodige luxe. Het moet voldoende opbergruimte bieden, een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen. Dit alles en meer vindt u bij de badkamermeubelen van MC-Creaties.

U vindt bij ons een modulair concept badkamermeubelen, waardoor de meubelen zowel in kleine als in wel bemeten badkamers kunnen worden toegepast. De badkamermeubelen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking. Wij stellen hoge eisen aan onze badkamermeubelen en staan voor kwaliteit, service en een lange levensduur. En dit alles uiteraard tegen een redelijke prijs.

Onze badkamermeubelen hebben een moderne vormgeving en zijn leverbaar in diverse corpuskleuren en frontkleuren. Ook het blad van het badkamermeubel kan in diverse soorten en diktes verkregen worden. En uiteraard kan u voor de breedte van het badkamermeubel uit diverse afmetingen kiezen, afhankelijk van het gewenste model.

De badkamermeubelen worden, afhankelijk van het model, greeploos uitgevoerd, of voorzien van bijpassende, al dan niet chromen handgrepen. En uiteraard wordt uw badkamermeubel geleverd met een bijpassende spiegel (al dan niet verwarmd om condensatievorming tegen te gaan), wastafels in verschillende modellen, vormen en materialen, en modern en functioneel sanitair.

Ook oppervlakken en wastafels in Corian behoren tot de mogelijkheden: met dit hygiënisch en veelzijdig materiaal kunnen alle mogelijk vormen en kleuren worden verwezenlijkt.

We zorgen voor een snelle en verzorgde plaatsing van uw badkamermeubel. En als de sanitaire leidingen moeten aangepast worden doen we dat uiteraard in één moeite mee, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe badkamer kan genieten!

View the embedded image gallery online at:
http://mc-creaties.be/index.php/badkamermeubelen#sigProIdbb0f517b8b

                                                                       

Openingsuren

Wij komen aan huis

Alles opmeten en bespreken

Zo hoeft u zich niet te verplaatsen .

met ons 20 jaar ervaring

Bezorgen wij u grootste wen

                            advies aan huis                                   vrijblijvend offerte .

Over Ons

thumbs     in samenwerking met
                           dwprojects
          .www.dwprojects.be
   
   
   
© 2015 MC-Creaties Molenstraat 106, 9900 Eeklo. All Rights Reserved. Designed By LICU
batibouw actie
 facbook