vraag bij mc-creaties uw gratis offerte

Landelijke keuken op maat

Gelakt hout, paneeldeuren, kroonlijsten, antiek wit gecombineerd met mediterraanse warme tinten... Samen vormen zij de perfecte mix voor een warme, stijlvolle landelijke keuken.

Een landelijke keuken staat echter niet als synoniem voor ouderwets. Onze landelijke keukens zijn voorzien van alle moderne en comfortabele functionaliteiten en apparaten. Typisch voor een landelijke keuken is het vrijstaande fornuis (dat vaak een ware blikvanger is) en de opbouw spoelbak, welke vaak ofwel in wit porselein of donker graniet is uitgevoerd. De inbouwapparaten zijn netjes ingewerkt zodat zij mooi aansluiten bij de rest van de keuken.

Een landelijke keuken is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Van de ietswat donkerder of zwaarder beladen Engelse stijlen tot zeer warme, licht getinte mediterraanse keukens, en zowat alles wat daar tussenin zit.

Uw landelijke keuken op maat
MC-Creaties luistert dan ook naar uw wensen en zoekt samen met u naar hetgeen u werkelijk voor ogen had. Vervolgens wordt een ontwerp gemaakt dat hier bij aansluit. Het ontwerp wordt ondermeer als 3D-tekening voorgesteld, zodat u een prima beeld krijgt hoe uw landelijke keuken er zal uitzien.

De plaatsing van uw landelijke keuken gebeurt met de meeste zorgen door ons eigen plaatsingsteam, met oog voor detail en afwerking.


Openingsuren

Wij komen aan huis

Alles opmeten en bespreken

Zo hoeft u zich niet te verplaatsen .

met ons 20 jaar ervaring

Bezorgen wij u grootste wen

                            advies aan huis                                   vrijblijvend offerte .

Over Ons

thumbs     in samenwerking met
                           dwprojects
          .www.dwprojects.be
   
   
   
© 2015 MC-Creaties Molenstraat 106, 9900 Eeklo. All Rights Reserved. Designed By LICU
batibouw actie
 facbook