ONZE BATIBOUW ACTIE ONTDEK DEZE HIER
Toggle Bar

Landelijke keuken op maat

Gelakt hout, paneeldeuren, kroonlijsten, antiek wit gecombineerd met mediterraanse warme tinten... Samen vormen zij de perfecte mix voor een warme, stijlvolle landelijke keuken.

Een landelijke keuken staat echter niet als synoniem voor ouderwets. Onze landelijke keukens zijn voorzien van alle moderne en comfortabele functionaliteiten en apparaten. Typisch voor een landelijke keuken is het vrijstaande fornuis (dat vaak een ware blikvanger is) en de opbouw spoelbak, welke vaak ofwel in wit porselein of donker graniet is uitgevoerd. De inbouwapparaten zijn netjes ingewerkt zodat zij mooi aansluiten bij de rest van de keuken.

Een landelijke keuken is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Van de ietswat donkerder of zwaarder beladen Engelse stijlen tot zeer warme, licht getinte mediterraanse keukens, en zowat alles wat daar tussenin zit.

Uw landelijke keuken op maat
MC-Creaties luistert dan ook naar uw wensen en zoekt samen met u naar hetgeen u werkelijk voor ogen had. Vervolgens wordt een ontwerp gemaakt dat hier bij aansluit. Het ontwerp wordt ondermeer als 3D-tekening voorgesteld, zodat u een prima beeld krijgt hoe uw landelijke keuken er zal uitzien.

De plaatsing van uw landelijke keuken gebeurt met de meeste zorgen door ons eigen plaatsingsteam, met oog voor detail en afwerking.


Openingsuren

O​peningsuren toonzaal
  • Maandag: 10.00 - 18.00
  • Dinsdag: 10.00 - 18.00
  • Woensdag gesloten
  • Donderdag: 10.00 - 18.00
  • Vrijdag: 10.00 - 18.00
  • Zaterdag: 10.00 - 17.00
  • Zondag: gesloten
mc-creaties                                             advies aan huis                                   vrijblijvend offerte .

Over Ons

thumbs  toonzaal ook op afspraak na kantoor uren
thumbs  een keuken levenlang fabrieksgarantie op  blum schuiven en scharnieren
thumbs maatwerk zonder meerprijs    .
thumbs  20 jaar ervaring
thumbs prijs kwalieit garantie
thumbs Ook  voor uw totaalrenovatie     1 AANSPREEKPUNT   
© 2015 MC-Creaties Molenstraat 106, 9900 Eeklo. All Rights Reserved. Designed By LICU
batibouw actie
 facbook