vraag bij mc-creaties uw gratis offerte

AGA kookfornuis (houtgestookt of met elektrische kookplaten en ovens)

AGA kookfornuis (houtgestookt of met elektrische kookplaten en ovens)

Ontdek bij MC-Creaties nu ook de befaamde kookfornuizen van AGA.

Van snelle wokmaaltijden tot een exquise soufflé, de AGA excelleert in iedere kookstijl. AGA gebak is lichter, vlees malser, patat krokanter, hartige gerechten rijzen meer en pizza's hebben de perfecte knapperigheid. Met de AGA is alles mogelijk. Bovendien wordt elk gerecht in een AGA beter. Zelfs tijdens drukke dagen heb je met een AGA in een mum van tijd een maaltijd op tafel. 

Of u nu kiest voor een 3-oven of 5-oven AGA, u houdt gegarandeerd van uw AGA. Wat voor grootte uw keuken ook heeft, er is altijd een passende AGA voor u. U kunt zelfs kiezen voor een losstaande of ingebouwde module - een conventionele oven met een ingebouwde grill en kookplaat, verpakt in een gietijzeren behuizing. Deze kan worden toegevoegd aan de AGA of vrijstaand op een andere plek in de keuken staan. 

De AGA is befaamd om haar grote ovens. De braadoven is zelfs groot genoeg voor een kalkoen van 13 kilo - ideaal voor een gezellige zondagslunch met veel vrienden. En wel zo gemakkelijk tijdens de kerstdagen. Extra bijzonder is dat in deze grote ovens smaken niet met elkaar vermengen. 

Werking van een AGA fornuis

Achter het klassieke uiterlijk van iedere AGA schuilt een gietijzeren kern. Deze kern houdt warmte op bijzonder efficiënte wijze vast en geeft het langzaam door aan de ovens en kookplaten.

Een AGA is altijd klaar voor gebruik en heeft, dankzij de zelfregulerende werking, geen schakelaars of draaischijven. De thermostaatregeling zorgt voor een constante temperatuur terwijl de hoogwaardige isolatie van de behuizing en de kookplaatdeksels ervoor zorgen dat iedere AGA een laag brandstofverbruik heeft. Daarom geeft de AGA die bijzonder aangename warmte in uw keuken.

De warmte in de ovens wordt langzaam via alle binnenwanden tegelijk doorgegeven. Deze warmte is gematigder dan de directe hitte van de elementen of vlammen van de meeste andere ovens. Dankzij dit kookproces behouden gerechten hun smaak, sappen en bovenal hun kracht. Iedere AGA bezitter zal u dan ook vertellen dat gerechten uit de AGA altijd beter smaken.

Traditionele, houtgestookte AGA fornuizen of elektrische kookplaten

De AGA fornuizen kunnen nu ook geleverd worden met elektrische kookplaten, met o.a. onafhankelijk bedienbare kookplaten, onafhankelijk bedienbare ovens (braad-, bak- en sudderovens). Geleverd met een State-of-the-art bedieningspaneel met touchscreen. Deze fornuizen zorgen voor een zeer flexibele werking met lagere verbruikskosten.

Openingsuren

Wij komen aan huis

Alles opmeten en bespreken

Zo hoeft u zich niet te verplaatsen .

met ons 20 jaar ervaring

Bezorgen wij u grootste wen

                            advies aan huis                                   vrijblijvend offerte .

Over Ons

thumbs     in samenwerking met
                           dwprojects
          .www.dwprojects.be
   
   
   
© 2015 MC-Creaties Molenstraat 106, 9900 Eeklo. All Rights Reserved. Designed By LICU
batibouw actie
 facbook