vraag bij mc-creaties uw gratis offerte

Dressing room betekent letterlijk kleedkamer. De traditionele slaapkamer bevat een bed, een nachtkastje en een kleerkast. De laatste jaren heben we echter meer en meer kleren met een uitpuilende kleerkast tot gevolg. De oplossing is een aparte kamer die fungeert als een heel grote kleerkast waarin je kan lopen. Zo wordt je slaapkamer niet te rommelig, wat een goede nachtrust bevordert.

Bovendien is een dressing handig als je als koppel niet op hetzelfde tijdstip opstaat. Dan kan je je ’s morgens op je gemak aankleden zonder dat je de ander daarbij stoort en wakker maakt.

Waar kan je de dressing inpassen?

Wat de locatie van de dressing room betreft heb je verschillende mogelijkheden. De beste en gemakkelijkste oplossing is een aparte kamer inrichten als dressing room. Bij een nieuwbouw heb je nog alle keuze. In een al gebouwd huis heb je misschien nog een hobbykamer, strijkkamer, logeerkamer... op overschot die je amper gebruikt en als dressing kan gebruiken

Heb je geen aparte kamer ter beschikking, maar wel een grote slaapkamer? Plaats dan een tussenwand in je slaapkamer waarachter je dressing komt. Plaats bijvoorbeeld een scheidingswand op enkele meters van een slaapkamermuur, hiervoor zet je het bed. Langs de zijkanten kan je dan naar je dressing wandelen.

Dressing rooms en inloopkasten op maat

Op basis van uw schets of tekening, of naar aanleiding van ons bezoek ter plaatse, maken wij voor u de perfecte dressing, volledig op maat en volgens uw wensen en behoeften. Afgewerkt met de luxe uitstraling van natuurhout, of gelakt zodat je dressing room een landelijke of moderne look krijgt, en met de juiste accessoires, vomt de dressing een mooi en functioneel geheel.  

Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Wij helpen je graag verder om samen te bepalen welke dressing voor jou het meest geschikt is en welke afwerking, materialen en accessoires je graag had gewenst om de dressing room van jouw dromen te verwezenlijken.

Openingsuren

Wij komen aan huis

Alles opmeten en bespreken

Zo hoeft u zich niet te verplaatsen .

met ons 20 jaar ervaring

Bezorgen wij u grootste wen

                            advies aan huis                                   vrijblijvend offerte .

Over Ons

thumbs     in samenwerking met
                           dwprojects
          .www.dwprojects.be
   
   
   
© 2015 MC-Creaties Molenstraat 106, 9900 Eeklo. All Rights Reserved. Designed By LICU
batibouw actie
 facbook