vraag bij mc-creaties uw gratis offerte

Inbouwkasten zijn de ideale oplossing voor het benutten van ruimte welke anders verloren zou zijn. Met inbouwkasten op maat creëer je vaak een zee van opbergruimte, daar waar die anders onbenut zou blijven. Door een smaakvolle integratie van de inbouwkast in de rest van jouw interieur krijgt je woning ook meteen een grote meerwaarde.

Een kamer met een schuine wand, zichtbare dakspanten, verloren hoeken en ruimten. Het vormen allemaal obstakels welke het normaal benutten van de gehele ruimte vaak onmogelijk maken. Met inbouwkasten op maat wordt deze ruimte optimaal benut.
 
Je inbouwkast kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Met scharnierdeuren of schuifdeuren. In natuurhout (gebeitst, geolied of gelakt), in gelakte MDF, afgewerkt met aluminium of glas, zowat alle materialen zijn mogelijk. Afhankelijk van de gebruikte materialen en afwerking kan je de inbouwkasten, schuifdeurkasten en de rest van het interieur een modern, een rustiek of een landelijk karakter geven.
 
Doordat wij voor onze klanten de inbouwkasten volledig op maat maken, is echt alles mogelijk. Hoogte, diepte, kleur en afwerking kan je volledig zelf kiezen. En een mooi geïntegreerde verlichting, kunstige deurgrepen en spiegels maken het geheel af. Voor inbouwkasten en schuifdeurkasten zijn ook tal van accessoires, boxen, laden, schoenopbergers, draadmanden en kastindelingen mogelijk.
 
Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Wij helpen je graag verder om samen te bepalen welke oplossing voor jou het meest geschikt is en welke afwerking, materialen en accessoires je graag had gewenst om de inbouwkast of schuifdeurkast van jouw dromen te verwezenlijken.

Openingsuren

Wij komen aan huis

Alles opmeten en bespreken

Zo hoeft u zich niet te verplaatsen .

met ons 20 jaar ervaring

Bezorgen wij u grootste wen

                            advies aan huis                                   vrijblijvend offerte .

Over Ons

thumbs     in samenwerking met
                           dwprojects
          .www.dwprojects.be
   
   
   
© 2015 MC-Creaties Molenstraat 106, 9900 Eeklo. All Rights Reserved. Designed By LICU
batibouw actie
 facbook