ONZE BATIBOUW ACTIE ONTDEK DEZE HIER
Toggle Bar

Renovaties

Badkamermeubelen

Het renoveren van uw woning of nieuw bouwen is niet gemakkelijk. Er komt heel wat bij kijken: deskundig advies en een professionele plaatsing zijn echt noodzakelijk om uw renovaties en bouwwerken tot een goed einde te brengen.

Maar krijgt u voldoende en het juiste advies bij de reguliere keuken- of interieurwinkels? Plaatsen ze ook alles? Of moet u achteraf nog diverse onderaannemers laten komen om alles te laten plaatsen of aansluiten?

Bij MC-Creaties staat daarom een goed advies en een correcte plaatsing op nummer 1. En dit op de plaats waar het er toe doet: BIJ U THUIS.

Wij komen dan ook vrijblijvend bij u thuis om advies op maat te geven en een correcte offerte op te stellen waarbij met uw persoonlijke situatie rekening wordt gehouden.

Doordat we werken met een allround eigen plaatsingsdienst kunnen wij complete renovaties uitvoeren van keukens, badkamers, dressings, inbouwkasten, voorbereiding van water en elektra, vloeren, plafonds, wanden en wandbekleding. Voor u dus een gerust gevoel: u heeft slechts één aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen!

Openingsuren

O​peningsuren toonzaal
  • Maandag: 10.00 - 18.00
  • Dinsdag: 10.00 - 18.00
  • Woensdag gesloten
  • Donderdag: 10.00 - 18.00
  • Vrijdag: 10.00 - 18.00
  • Zaterdag: 10.00 - 17.00
  • Zondag: gesloten
mc-creaties                                             advies aan huis                                   vrijblijvend offerte .

Over Ons

thumbs  toonzaal ook op afspraak na kantoor uren
thumbs  een keuken levenlang fabrieksgarantie op  blum schuiven en scharnieren
thumbs maatwerk zonder meerprijs    .
thumbs  20 jaar ervaring
thumbs prijs kwalieit garantie
thumbs Ook  voor uw totaalrenovatie     1 AANSPREEKPUNT   
© 2015 MC-Creaties Molenstraat 106, 9900 Eeklo. All Rights Reserved. Designed By LICU
batibouw actie
 facbook