ONZE BATIBOUW ACTIE ONTDEK DEZE HIER
Toggle Bar

Met mc-creaties Keukens bieden wij keukens op maat aan van een fabrikant met meer dan 35 jaar ervaring. Wij fabriceren keukens in alle soorten en maten. U kunt dus bouwen op een zeer ruime ervaring.

Samen met mc-creaties Keukens staan we tegelijkertijd midden in de moderne maatschappij. Dus snappen we dat uw keuken meer is dan een´kookeiland´. Daarom ontwerpen, fabriceren en plaatsen we prachtige keukens die naadloos passen bij uw eigen leefomgeving en levensstijl. Zo bent u verzekerd van een degelijke keuken met echte sterallure!

We houden wel van een keuken met sterallure. Maar zeker niet van sterallures bij het uitwerken van uw wensen.Mc-creaties  keukens luistert echt naar uw wensen en baseert elk ontwerp op vragen vanuit de markt.

Wij maken een doordacht en fraai ontwerp op 3d , zodat u kunt genieten van een mooie, comfortabele en functionele keuken. Ergonomie, materiaalkeuze, innovatieve opbergsystemen en ingenieuze sluitingen: wij kennen alle mogelijkheden.

Met mc-creaties  keukens kennen we geen grenzen in uw keukenontwerp. U hoeft nooit concessies te doen aan uw idee en over de inrichting. Wij zetten uw persoonlijke wensen om in een doordacht, praktisch keukenontwerp. Er zijn mogelijkheden te over. Laat u inspireren en neem een kijkje bij de onderstaande keukenstijlen.

Openingsuren

O​peningsuren toonzaal
  • Maandag: 10.00 - 18.00
  • Dinsdag: 10.00 - 18.00
  • Woensdag gesloten
  • Donderdag: 10.00 - 18.00
  • Vrijdag: 10.00 - 18.00
  • Zaterdag: 10.00 - 17.00
  • Zondag: gesloten
mc-creaties                                             advies aan huis                                   vrijblijvend offerte .

Over Ons

thumbs  toonzaal ook op afspraak na kantoor uren
thumbs  een keuken levenlang fabrieksgarantie op  blum schuiven en scharnieren
thumbs maatwerk zonder meerprijs    .
thumbs  20 jaar ervaring
thumbs prijs kwalieit garantie
thumbs Ook  voor uw totaalrenovatie     1 AANSPREEKPUNT   
© 2015 MC-Creaties Molenstraat 106, 9900 Eeklo. All Rights Reserved. Designed By LICU
batibouw actie
 facbook