vraag bij mc-creaties uw gratis offerte

Moderne | Design keukens

Moderne keukens en design keukens zijn strak, eenvoudig en stijlvol. Een moderne design keuken sluit perfect aan bij onze moderne, hoogtechnologische levensstijl.

In een moderne keuken zijn de kasten meestal vlak en greeploos. De kleuren zijn subtiel zacht, wit of net heel donker. De moderne keuken heeft een hoogtechnologische uitstraling. Combinaties met glas en metaal (vooral inox) dragen hier sterk aan bij. Hier en daar een houten element geeft een net iets aparte uitstraling.

De moderne design keuken is een comfortabele leefkeuken met geïntegreerde apparaten en technologische snufjes zoals gekleurde led-verlichting voor het creëren van sfeer. Vaak wordt met een centraal opgesteld kookeiland gewerkt, met zwevende dampkap. Vaak krijgt ook een geïntegreerde LCD-TV een prominente plaats.

MC-Creaties luistert naar uw wensen en maakt vervolgens een ontwerp dat hier bij aansluit. Het ontwerp wordt ondermeer als 3D-tekening voorgesteld, zodat u een prima beeld krijgt hoe uw keuken er zal uitzien.

De plaatsing van uw moderne keuken gebeurt met de meeste zorgen door ons eigen plaatsingsteam, met oog voor detail en afwerking.

Openingsuren

Wij komen aan huis

Alles opmeten en bespreken

Zo hoeft u zich niet te verplaatsen .

met ons 20 jaar ervaring

Bezorgen wij u grootste wen

                            advies aan huis                                   vrijblijvend offerte .

Over Ons

thumbs     in samenwerking met
                           dwprojects
          .www.dwprojects.be
   
   
   
© 2015 MC-Creaties Molenstraat 106, 9900 Eeklo. All Rights Reserved. Designed By LICU
batibouw actie
 facbook