vraag bij mc-creaties uw gratis offerte

Falcon kookfornuizen

Falcon kookfornuizen

Wanneer u de uitstraling van een klassiek fornuis wilt, dan zijn de kookfornuizen van Falcon de perfecte keuze. Er zijn drie maten: 110 cm, 100 cm en 90 cm.

Qua stijl biedt het alles wat u van een traditioneel fornuis mag verwachten: afgeschuinde deuren, elegante ramen, handige handdoekrail en een keuze uit zeven klassieke kleuren – Cranberry, Gloss Black, Cream, Racing Green, Regal Blue of White, allemaal met een sierlijst van chroom of messing. Er bestaat ook nog een All White model voor een frissere afwerking dat als Gas/Elektro of alleen Gas fornuis met chromen sierlijst verkrijgbaar is.

Een kookfornuis, rijk aan traditionele functies

Het maakt niet uit voor welk brandstoftype u kiest, alle modellen zijn met een Handyrack uitgevoerd, vergelijkbaar met onze Handygrill, en bevestigd aan de ovendeur zodat u de braadslee er eenvoudig en veilig uit kunt halen. Daarnaast heeft het een handige opberglade voor bakplaten (110 cm) en een programmeerbare oven, zodat u zelfs als u niet thuis bent met de bereiding van een gerecht kunt beginnen en stoppen – u kunt zich geen beter welkom thuis wensen. Het fornuis heeft een klasse A energie-efficiëntie.

Een kookfornuis met brandstoffen voor iedereen

Gas/elektro is de populairste optie omdat u er op twee manieren van kunt profiteren: een snel reagerende gaskookplaat en de flexibiliteit en gelijkmatige warmteverdeling van een elektrische oven. Als u geen toegang tot een hoofdgasaansluiting heeft, maar toch van de voordelen van gas wilt profiteren, dan kunnen al onze gas/elektro-apparaten in LPG (Liquid Petroleum Gas) worden omgezet. Als uw voorkeur naar een keramische kookplaat met elektrische oven uitgaat, dan profiteert u van supersnelle opwarmtijden en een eenvoudig te reinigen oppervlak. Waar echter steeds meer mensen voor kiezen is inductie; het is snel, controleerbaar en zeer zuinig in energie. Het beschikt ook nog eens over tal van veiligheidsfuncties waardoor het een uitstekende keuze voor gezinnen is.

De 7 wonderen van een Falcon fornuis

Welk model u ook kiest, u profiteert altijd van Falcons uitzonderlijke kwaliteit en oog voor detail. Elke fornuis bevat een Tri-tonne™ frame, Multi-glaze™ ovendeur, EasyCook™ bedieningsknoppen, Cookmax XL™ ovens, Spill-guard™ kookplaten en Endurance™ afwerking en wordt voor bezorging gecontroleerd en getest.

Openingsuren

Wij komen aan huis

Alles opmeten en bespreken

Zo hoeft u zich niet te verplaatsen .

met ons 20 jaar ervaring

Bezorgen wij u grootste wen

                            advies aan huis                                   vrijblijvend offerte .

Over Ons

thumbs     in samenwerking met
                           dwprojects
          .www.dwprojects.be
   
   
   
© 2015 MC-Creaties Molenstraat 106, 9900 Eeklo. All Rights Reserved. Designed By LICU
batibouw actie
 facbook